ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ (ΥΠΟΕΡΓΟ 7)» (αρ. πρωτ. 351/3.8.2022)

Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός κάτω των ορίων με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής για το Υποέργο 7 «ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ» στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Πράξης «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις» με Κωδικό ΟΠΣ 5133270 που υλοποιείται από το ΙΝ-ΕΣΑμεΑ στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020»

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ & ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (ΙΝ-ΕΣΑμεΑ) Α.Μ.Κ.Ε., ενεργώντας ως Αναθέτουσα Αρχή, προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό κάτω των ορίων με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής για το Υποέργο 7 «ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ», στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Πράξης «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις» με Κωδικό ΟΠΣ 5133270 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

Το Έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ

Το έργο της Σύμβασης αφορά: α) στην παραγωγή έντυπης έκδοσης του εκπαιδευτικού υλικού που θα εκπονηθεί στο πλαίσιο του Π.Ε.3 του Υποέργου 6 της Πράξης, στη βάση μια σειράς από διαδομένες τεχνικές και οδηγίες για βέλτιστη αναγνωσιμότητα και προσβασιμότητα έντυπων εκδόσεων, και στην αναπαραγωγή τους σε πλήθος αντιτύπων και β) στη μεταγραφή του εκπαιδευτικού υλικού σε πολλαπλές εναλλακτικές προσβάσιμες μορφές [όπως: προσβάσιμες εκδόσεις MS Word και Adobe PDF, έκδοση απλού κειμένου TXT (simple text), ακουστική (ηχητική) έκδοση, έκδοση φιλική προς εκτύπωση large-print (μορφότυπος .DOCX και .PDF),και οπτικοακουστική έκδοση (βίντεο) στη νοηματική γλώσσα (ΕΝΓ) με παράλληλο υποτιτλισμό], που είναι προσβάσιμες στα άτομα με αναπηρία καλύπτοντας όλες τις ανάγκες αναγνωστών με αναπηρίες (όπως τυφλών ατόμων, ατόμων με υψηλό βαθμό μειωμένης όρασης, κωφών κ.λπ.).

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στον κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV): 79800000-2 (Υπηρεσίες εκτύπωσης και συναφείς υπηρεσίες).

Στο πλαίσιο του προαναφερθέντος Έργου, το ΙΝ-ΕΣΑμεΑ ως αναθέτουσα αρχή προκηρύσσει το Υποέργο 7, στο σύνολό του.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των € 151.799,10, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (24%), € 122.418,63 άνευ ΦΠΑ, ΦΠΑ(24%) € 29.380,47.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση παράτασης της πράξης, χωρίς μεταβολή του οικονομικού αντικειμένου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 05η/09/2022 και ώρα 16:00 μ.μ.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 06η/09/2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

Προσφορές υποβάλλονται μόνο για το σύνολο του Υποέργου 7. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς στο διαγωνισμό για έντεκα (11) μήνες από την επόμενη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών. Προσφορές που αναφέρουν χρόνο ισχύος μικρότερο των ένδεκα (11) μηνών απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

Οι προσφορές πρέπει να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα.

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των δυο χιλιάδων τετρακοσίων σαράντα οκτώ Ευρώ και τριάντα επτά λεπτών (€ 2.448,37 ευρώ) η οποία αντιστοιχεί στο 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης.

  • Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:
    • κράτος-μέλος της Ένωσης
    • κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.)
    • τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5, 6 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
    • σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων. Στο βαθμό που καλύπτονται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4, 5 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ΣΔΣ, καθώς και τις λοιπές διεθνείς συμφωνίες από τις οποίες δεσμεύεται η Ένωση, οι αναθέτουσες αρχές επιφυλάσσουν για τα έργα, τα αγαθά, τις υπηρεσίες και τους οικονομικούς φορείς των χωρών που έχουν υπογράψει τις εν λόγω συμφωνίες μεταχείριση εξίσου ευνοϊκή με αυτήν που επιφυλάσσουν για τα έργα, τα αγαθά, τις υπηρεσίες και τους οικονομικούς φορείς της Ένωσης.
  • Ο οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Μπορεί να ζητηθεί όμως να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή εφόσον τους ανατεθεί η σύμβαση.
  • Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται η παροχή εγγύησης καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ. 4 του ν. 4412/2016, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε ποσοστό 4 % επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης, και κατατίθεται πριν ή κατά την υπογραφή της σύμβασης

Η παράδοση του έργου θα γίνει στην έδρα της ΙΝ-ΕΣΑμεΑ., στην Ηλιούπολη Αττικής οδός Ελ. Βενιζέλου 236.

Η προκήρυξη και το πλήρες κείμενο της παρούσας διακήρυξης καταχωρήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.) 22PROC011045354 2022-08-03

Η προκήρυξη (περίληψη της παρούσας Διακήρυξης) δημοσιεύεται και στον Ελληνικό Τύπο.

  • ΓΕΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ 04.08.2022
  • ΗΧΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ 04.08.2022


Το πλήρες κείμενο της παρούσας διακήρυξης καταχωρήθηκε και στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. www.promitheus.gov.gr, όπου έλαβε Συστημικό Αριθμό: 169795,1.

Η προκήρυξη (περίληψη Διακήρυξης) και το πλήρες κείμενο της παρούσας καταχωρήθηκαν στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής, στη διεύθυνση www.in-esamea.gr.

Επισυνάπτονται τα έγγραφα της Διακήρυξης.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.