- Νέα
Πίνακες Αποτελεσμάτων (Πρακτικό Νο 1 – 788/21.10.2022 και Πρακτικό Νο 2–830/27.10.2022 της Επιτροπής Αξιολόγησης/Επιλογής Υποψηφίων στο πλαίσιο της με αρ. Πρωτ  538/13.09.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Λογότυπο του Προγράμματος: Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση, Διά Βίου Μάθηση, ΕΣΠΑ 2014-2020. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τις δύο  (2) θέσεις των Κεντρικών Συντονιστών στο πλαίσιο εφαρμογής του Πακέτου Εργασίας (Π.Ε.) 2 «Πρόγραμμα Eνδυνάμωσης των ατόμων με χρόνια πάθηση» και του Πακέτου Εργασίας (Π.Ε.) 4 «Ενδυνάμωση ατόμων με νοητικές και αναπτυξιακές αναπηρίες (σύνδρομο down, αυτισμό, νοητική αναπηρία) και ατόμων με εγκεφαλική παράλυση για να λειτουργήσουν ως αυτό-συνήγοροι (Self Advocates)» των Υποέργων 1-5 (Αυτεπιστασία) με τίτλο «Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους» της Πράξης «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις» με ΚΩΔ. ΟΠΣ (MIS) 5133270. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

 

 Επισυνάπτονται οι πίνακες. 

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.