ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ (2) ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ (αρ. πρωτ. 538/13.9.2022)

Λογότυπο του Προγράμματος: Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση, Διά Βίου Μάθηση, ΕΣΠΑ 2014-2020. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΙΝ-ΕΣΑμεΑ) είναι δικαιούχος της Πράξης «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις» με ΚΩΔ. ΟΠΣ (MIS) 5133270 η οποία με την με αρ. πρωτ. 13964/9.2.2022 Απόφαση της Ειδικής Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους.


Στο πλαίσιο της παραπάνω Πράξης, το ΙΝ-ΕΣΑμεΑ με την Νο 14/09.09.2022 Απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου (Δ.Σ.), προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με δύο (2) άτομα για τις δύο (2) θέσεις Κεντρικών Συντονιστών, στο πλαίσιο εφαρμογής των Υποέργων 1-5 (αυτεπιστασία) με τίτλο «Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους» (Υποέργο 1 για την κατηγορία Περιφερειών 7-ΛΑΠ, Υποέργο 2 για την κατηγορία Περιφερειών 7-ΜΕΤ, Υποέργο 3 για την κατηγορία Περιφερειών 7-ΠΑΠ, Υποέργο 4 για την κατηγορία Περιφερειών 8-ΜΕΤ, Υποέργο 5 για την κατηγορία Περιφερειών 9-ΠΑΠ) της Πράξης «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις».

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.